heeeeelg



P E A C E   O U T   L O V E R S

så jävla glad!

grymt chillad daaaag
stanna hemma till lunch, efter lunch hade ja två lektioner.. och sen gjorde ja matteprov som gick helt ok. och nu på eftermiddagen så har ja haft nada plugg att göra! :D happyface. oooch för att göra allt liiiiite bättre så har ja fått spotify av fegge! :D
de kan ju knappast bli bättre vaaa?
de blir glass & sockerdricka på de az!

PUSSSSSS

090224

jag längtar till vecka 12, ohyeah!
va är de för vecka nu btw?

olof kommer snart, då ska vi äta pizza, mums för magen hörrni!

i knooow you loove me ♥


xoxo


PÖSS



va tkr ni om den fina ramen och grejer som jag har fixat till? ;)
hihihi

pallapallapalla

någon som känner för att köpa cola till mig? har ont i huvudet & vill bara sova.
ganska slapp dag idag i skolan. men faan va ja inte pallar nått just nu. hohoho, underhåller mig med mina gryma skills i paint!

he he he he

later..


pussss&kraaam

imorgon är det skola igen... inget att se fram emot direkt förutom att ja ska träffa min värsta mardröm igen.. ♥  hihihi skaa också träna lite för första gången på typ 2 månader. he he he de kommer gå (Y)
tisdag kommer min bruuurrrr hem! de ska bli trevliga tejder!

just nu sitter jag och försöker mig på matten och dricker te, mummmms! jag hoppas som in i helvete att de inte snöar imorgon när jag går till skolan.. fan.. inga bra minnen från när de snöar eller regnar på morgonen och man kommer in helt genom blöt till skolan. hahahah lovely!

L a t e r ! ♥

just det! mia & klara ikv ju! kl 20.00 på ettan. missa inte ;)


@ marres placeeeee

igår vare woliga tejder! & de blev bara roligare & roligare ju senare det blev ! heheh
ska försöka få tag på några bilder också, så kanske lägger upp något här senare :) idag, anyway, så ska ja plugga .. känner att ja är jätte duktig på det där att flytta upp allt till senare! haha. så de är väl bra om jag sätter igång någon gång.. måste bara käka upp min stora skål med massa glass, chokladsås, maränger & oboy! hihihi fattifatti!


peace out folks!

& jag chillar galet


fall asleep with my hand on your heart

freedag ida då! lovet är snart slut.. meen man ska inte tänka negativt! det ser ut att bli ett bra slut på det iaf :) toppentoppen! fint väder är det också & förhoppningsvis försvinner snön snart.

peace

grattttiz zarah!

idaag fyllde saraaah år!  grattisgrattis :)
jag & marr fixade lite mysmys @ my place åt henne på eftermiddagen
puss ♥



♥ / K

Hello!
va på stan nyss och hämtade upp paketet jag hade fått. hahahah omg.. fett gulliga är dom, hade filmat in värsta rundturen runt hela stan & i deras hus och grejer. sen hade dom skickat med massa fula grejer! mm de piggar upp eftermiddagen! ;)
ska ut med hunden nu, sen kommer marr later. d blir toppen toppen!

peaaaace out!
YKILY! ♥ pöss :)

settle 4 u

hehe nu är ja hemma igen! när vi hade åkt in till sthlm ist och bodde på hotell hade jag inget internet så jag kunna inte skriva någon då :) vilket fall så va helgen very mys. iaf att träffa på syskonen och allt de. lite shopping blev de också! sånt gillas! & på måndag kvällen gick ja in till stan & mötte upp karro, anna, genia & sophie. de va naaajzz att träffa dom igen också :)

igår kväll så skulle ja maria, maria & johanna ut och fika. men det slutade med att vi gick hem till maria och kollade på film och chillade gaalet. hihih fäjna flickorrr!

jaaaahhhh! nu sitter ja här & käkar amerikanska pannkakor!! sjukt mumma! kände mig lite som en housewife! heheh & på tal om housewife ska ja ner och hämta paketet från min mami jane i usa, HON är housewife. vi kommer säkert komma bra överens, hahah!


min framtid! ohyeah!

jaojao! later då pöjkar & flikkoorrr!


sthlm

hello!
idag åkte jag till sthlm, elr aa.. norrtälje för att hälsa på min dear bruuuder!
d börja med att ja, mami & papi satte oss i bilen och började åka. sen typ halvvägs kommer pappa på att han har glömt biljetterna till någon teater vi ska på imorgon... såå vi fick vända och åka tillbaka till lkpg igen. hahah men de fixade sig ändå med cola, musik & datorn. haha när vi väl kom fram, några timmar försent, satte oss och fika läjte! jätte kul att träffa olof igen eftersom de va ett tag sen.

sen åkte vi till olofs lägenhet & ... som vanligt så blir ja helt in love i den! älskar små lägenheter! sjuuukt mysigt! vill bara sätta mig i soffan med lite te & chilla galet! ihhihih, ja & olof tog iaf en lång promme och sen handlade lite mat. så nu lagar vi lite götta middag!

ikv blire att kolla lite på melodifesten också! hehe
& kanske lägger upp någon bild på det här stället bara för att det är heeelt wunderbart! :D

puss folket ! hare brao så länge


fredag den 13de

meeen inte har ja otur iaf !
tday är jag glad :D på morgonen vare matteprov, faast de behövde inte ja göra 8) ska göra det någon gång efter lovet ist, hehe sen vare engelska. va där i typ 15 min. sen gick ja in till stan & fixade lite grejsi. efter det så vare att käka lunch! hamburgare bjöd dom på idag! göttaa! seen... gick ja hem! :D hahah sjukt slappt! och nuu! är det lov! skål på det!

& töntarna på folkunga slutar kl 4! ha ha ha ha

puss på folket


out from under

slaapp dag idag! hehe för mig iaf!
orkade inte riktigt gå till skolan imorse + att jag tror ja håller på att bli sjuk.. så ja stanna hemma hela förmiddagen. sov massa & så tänkte ja plugga lite, men det blev inte så mycket av det. iaf. så gick ja till skolan kl 1 typ. gjorde ett prov som gick bra med lite hjälpmedel, hoho , sen gick ja hem igen! så nu sitter jag här. fett chillad. musiken är på. 90210 senaste avsnitt är nerladdat. varm choklad & en skallertidning som ja tog från sjukgymnasten igår. hihihi toppen!

borde nog fixa lite nu innan jag drar ner till stan & fikar med hiillee sarrsen & kanske marr.
sen ikv bliree att fixa lite svenska & matte! prov på fredag. sen leker livet igen!

L O V E

pluggmusikeN



YKILY

on fire

ganska chill dag idag.. kom hem från sjukgymnasten för ett tag sen. fett illa att jag kom en timme innan ja skulle vara där & hon hade ingen tidigare tid som ja kunde ta ist.. så fick chilla galet i väntestället med tre crazy skrikande barn..TOPPEN!
mp3:n på högsta volym dirr!
jaja. nu ska ja , elr borde ja, plugga massa samhäll.
har prov imorgon & det känns ju inte så party. imorgon eftermiddag ska ja träffa hille & sarah som ja inte träffat på svin länge, så det blir nog lite mer party iaf ! haha  ♥

aaannars så.. längtar jag till lördag! så drar jag till norrtälje & sen på söndag ska ja till sthlm. det blir kalas att träffa my dear syskon igen!

peace


pluggar samhäll 4 sho'!








If spring can take the snow away,can it melt away all our mistakes

Hello!

wzuuup dudes?

just nu sitter jag & lyssnar igenom kanye west cd 808's and heartbreaks. har aldig riktigt pallat lyssna igenom hela förut.men kom iallafall fram till att den va really sorglig!

jaojao! idag ska ja hänga lite mer med våra gäster, plugga som ett as hade jag täänkt... och ikv ska ja träffa marr & johanna på våran traditionella söndagsfika! toppen!

P E A C E


rockaway life



HÄDÅ

@ johannas place

idag är jag inte så pigg & glad. det började med att jag var tvungen att gå upp quite tidigt.  inte helt kvick va ja. drog till skolan på öppethus & representera skolan! wöwöwö. vilken fest det va! ja & johanna va så duktiga så duktiga! & vi får ju pengar för det! så bara pga det så va de ganska väärt.

nu sitter jag hemma & slappis kläder. vi har gäster här över helgen men dom är ute och bowlar. sånt orkar jag inte med.

vilken faaall så va de så jävla kul igår! taaack för deeet! :D
mina bästa flickor johanna & marr betyder muuucho för mig! 8) ♥ ♥
deen fredagkvällen behövdes verkligen! hihihihi

peace out folks.
nu ska ja dricka lite kaffe för att bli pigg! elr.. kanske lite te ? elr.. kanske går & sover ett tag?
hoppas ni anteknar allt jag skriver. V I K T I G T
aaahh, nee kaffe får de bli!
hahaha
imorgon kommer det troligtvis upp en bild på mina bäzta partypinglor!
ching!


good life

heyhoe!
hela min väska är fylld med massa papper och böcker, känner att ja kanske borde plugga lejte, men hello, sånt orkar man inte med just nu, så här på en .... onsdag? jaja . imorgon är det sovmorgon ett tag & på eftermiddagen ska ja träffa mina brudar johanna & marr. dra lite på stan & planera lite tills på fredag :D
det kommer bli toppen !
annars så.. mår ja bra & är glad!
p ö s s

hädå



LET'S

hello!
hur är det med allaa?
själv är ja very trött & känner bara för att sätta mig framför tv:n elr bara titta på någon soft film just nu. fast från typ ingenstans så  känns det som att har massor plugg som ja måste göra. men.. vet egentligen inte riktigt vad jag ska plugga på haha så sitter vid datorn och lurar mig själv att tro att jag är duktigt. fast egentligen målar ja naglarna & lyssnar på party musik! peppt!

va hos min korta sjukgymnast idag igen. såå nu ska ja sätta igång med nya övningar. kände mig liiite som ett handi när hon sa : sträck dig efter den här vanten. och jag inte når den fasten den bara är typ...30 cm ifrån mig . hahah
jaaa! kanske kan göra lite av dom övningarna? för då slipper jag ju låtsas plugga iaf!
toppen ! så får det bli!


pic från när ja & marr bodde alone @ my place i en vecka. saaaknar det!  ♥

peeeace out

hahaha


RSS 2.0